Allround

Ervaren directieondersteuner, organisator met talent. Zelfstandige teamplayer die er plezier in heeft de ondersteuning van een organisatie te optimaliseren.

Herkent u dit?

"We doen het al jaren op deze manier" Lees verder...

 

Vaardigheden

  • Communicatief
  • Klantgericht
  • Out-of-the-box denker
  • Sociaal en betrokken
  • Frisse kijk
  • Dienstverlenend

 

 

Directiesecretariaat (interim)

Ervaren, zelfstandig, doortastend

Het directiesecretariaat ondersteunt de directeur. Het zorgt voor uitvoering van de afspraken, initiëert nieuwe, coördineert en beheert de agenda, helpt herinneren, regelt, denkt mee en luistert.

Ik geef op professionele wijze invulling aan uw directiesecretariaat. Ik zorg ervoor dat de agenda altijd up-to-date en compleet is. Afspraken worden strak ingepland, waarbij ik rekening houd met voldoende reistijd en voorbereidingstijd. Agenda’s voor vergaderingen liggen op tijd voor een klaar. Notulen zijn bijtijds aan de deelnemers verstuurd en de locatie is vooraf gecontroleerd. De vergadering wordt genotuleerd en vastgestelde acties en besluiten gecommuniceerd en opgevolgd.

Als (plaatsvervangend) directiesecretaresse handel ik de post en email van de directeur, bij afwezigheid, af en zorg ervoor dat hij of zij op de hoogte blijft van wat er loopt. Internationale reizen worden correct gepland, de tickets liggen klaar en voor aanvang van de vlucht is het inchecken verzorgd en liggen transfer instructies klaar.

Ik heb zo' n 20 jaar ervaring als internationaal directiesecretaresse bij grote en kleine bedrijven en vind het een uitdaging werkzaamheden uit te voeren voordat er om gevraagd wordt. Niets leukers dan de vraag te krijgen: “waar zijn de voorbereidende stukken voor de vergadering van morgen?” en te kunnen zeggen: “die zitten in je tas”.

Hoe komt een samenwerking tot stand?

Na een eerste (meestal) telefonisch contact kom ik bij u langs en bespreken we welke ondersteuning u nodig hebt. Samen bepalen hoeveel tijd ik middels Doel(E)gericht kan besteden aan de ondersteuning en maken we een prijsafspraak. Op het afgesproken moment start ik met de opdracht die zowel op uw locatie als op mijn eigen kantoor kan worden uitgevoerd.

Neem nu contact op!

 

 

 

Welcome
Welcome
image1 image2 image3 image4

Resultaatgericht

Snel en efficiënt

Niet plaatsgebonden

Teamspeler

Welcome
themed object
...op de site van Doel(E)gericht
get in touch
back to top

This is advertising space for google ads, affiliate links or anything else you can think of

... this space will grow as you add more information ...