Allround

Ervaren directieondersteuner, organisator met talent. Zelfstandige teamplayer die er plezier in heeft de ondersteuning van een organisatie te optimaliseren.

Herkent u dit?

"We doen het al jaren op deze manier" Lees verder...

 

Vaardigheden

  • Communicatief
  • Klantgericht
  • Out-of-the-box denker
  • Sociaal en betrokken
  • Frisse kijk
  • Dienstverlenend

 

 

Wat mijn klanten ervan vinden

Genzyme, Naarden

Direct na haar aantreden pakte Ellis de taken en verantwoordelijkheden voor het ondersteunen van de OR, snel, prettig en doelgericht op, ondanks dat ze daarin weinig ervaring had.

Haar talent om in te springen op knelpunten in de dynamiek van onze kleine groep is erg prettig, en ze geeft snel en helder aan waar ze ziet dat zaken ontbreken of in de toekomst tot problemen kunnen leiden. Ze zet waar mogelijk haar netwerk in voor extra informatie of een idee over een goede manier van aanpak, dat waardevolle en bruikbare input oplevert.

Ze is daadkrachtig waar mogelijk en heeft er geen probleem mee om problemen bespreekbaar te maken, dat voor een heldere en eerlijke communicatie zorgt.

Omdat onze organisatie in opzet Engelstalig is, is het feit dat haar Engels op een goed niveau een groot pluspunt.

Kevin Linnekamp

Theater De Speeldoos, Baarn

"Na het plotselinge vertrek van een medewerker viel een hiaat bij de coördinatie van de zalenverhuur van Theater de Speeldoos.  Ellis kon snel starten en had in korte tijd de achterstand weggewerkt.

In de periode dat Ellis voor Theater de Speeldoos heeft gewerkt hebben we haar leren kennen als een opgewekte, hardwerkende en consciëntieuze vrouw. Ze heeft oog voor detail en houdt uitstekend overzicht. Een heldere denker die snel ziet hoe processen beter en sneller kunnen worden uitgevoerd.

Door haar inzet en accuratesse is de opzet en administratieve verwerking t.b.v. onze zakelijke arrangementen veel helderder en efficiënter van opzet geworden. Hierdoor wordt veel tijd en dus geld bespaard. In de communicatie met onze zakelijke relaties weet ze het juiste evenwicht te vinden tussen een gastvrije houding en zakelijkheid, waarbij ze oog blijft houden voor de interne belangen van onze organisatie.

Daarnaast is Ellis ook een hele fijne collega om mee samen te werken."

Bezemer & Kuiper

"Ellis werkt voor Bezemer & Kuiper als secretaris bij klachtonderzoeken, mediations en cultuuronderzoeken.

Ellis is volhoudend bij het plannen van de afspraken die vaak op korte termijn gerealiseerd moeten worden. Het notuleren van de bijeenkomsten is daarnaast een belangrijk deel van het werk.

Ellis notuleert strak, correct en levert uitgewerkte notulen binnen 48 uur in. Ze is flexibel in te zetten, denkt altijd mee met het proces en is altijd op tijd en opgewekt.

Ellis is een zeer prettige collega om mee samen te werken".

Ellem Trade & Holding

"Ellem Trade maakt al geruime tijd gebruik van de diensten van Ellis Doele als liaison tussen de directie in Curaçao en de aandeelhouders die in Singapore, Florida, US en Nederland wonen.

Het is erg prettig om één persoon te hebben die controleert of alle gegevens correct beschikbaar blijven, rapporten op tijd distribueert en ervoor zorgt dat aandeelhouders geïnformeerd blijven over de activiteiten van het bedrijf".

Sales4Sales

"Sales4Sales heeft onlangs op een Internationale beurs in London gestaan: ‘StartUp Business Show’ waar bedrijven met interesse in export naar Centraal Europa over allerlei zaken informatie konden krijgen. We hebben Ellis gevraagd te assisteren bij de organisatie van de beurs omdat we er zelf niet aan toe kwamen.

Ellis heeft zeer voortvarend de inrichting van de stand geregeld en gezorgd dat de directeur van Sales4Sales een aantal afspraken had met relevante relaties. Ellis is mee geweest naar London als gastvrouw op de beurs waar haar talenkennis positief is opgevallen."

BC4U

BC4U (Better Care for You), bedenkt en ontwikkelt innovatieve online oplossingen in de zorg. Doel(E)gericht support heeft voor ons een praktisch werkend relatiebestand en daaraan gekoppelde sales en actielijst opgezet. Voor nieuwe klanten van BC4U moeten snel en nauwkeurig nieuwe contracten worden samengesteld, vanzelfsprekend in de juiste huisstijl. De facebookpagina en het twitteraccount wordt gecontroleerd en voorzien van passende teksten. Ellis heeft snel en praktisch een groot aantal afspraken met potentiele relaties gemaakt, zonder overbodige reis,- of wachttijd tussen afspraken. Het is fijn om praktisch werk bij Ellis neer te leggen, wetend dat het goed afgehandeld wordt.

 

 

 

Welcome
Welcome
image1 image2 image3 image4

Resultaatgericht

Snel en efficiënt

Niet plaatsgebonden

Teamspeler

Welcome
themed object
...op de site van Doel(E)gericht
get in touch
back to top

This is advertising space for google ads, affiliate links or anything else you can think of

... this space will grow as you add more information ...