Allround

Ervaren directieondersteuner, organisator met talent. Zelfstandige teamplayer die er plezier in heeft de ondersteuning van een organisatie te optimaliseren.

Herkent u dit?

"We doen het al jaren op deze manier" Lees verder...

 

Vaardigheden

  • Communicatief
  • Klantgericht
  • Out-of-the-box denker
  • Sociaal en betrokken
  • Frisse kijk
  • Dienstverlenend

 

 

Samen aan de slag

Frisse kijk op gang van zaken

Herkent u deze uitspraak: “We doen het al jaren op deze manier” In veel organisaties worden werkzaamheden lange tijd op dezelfde manier uitgevoerd. Dat kan prima werken maar met veranderende omstandigheden en markten kan het goed zijn procedures opnieuw te bekijken. Vaak kan een efficiencyslag gemaakt worden wat tijdswinst oplevert. Doel(E)gericht kan u daar mee helpen. Met een frisse blik op werkzaamheden en procedures. Een (tijdelijke) medewerker ziet veel scherper waar verbeteringen in procedures en werkzaamheden kunnen worden doorgevoerd. Samen met uw medewerkers ga ik aan de slag om vooruitgang te boeken. Door mijn brede werkervaring in een keur aan bedrijven neem ik veel kennis mee van processen. Maak gebruik van deze kennis. Zal ik een voorstel voor u maken?

Hoe komt een samenwerking tot stand?

Na een eerste (meestal) telefonisch contact kom ik bij u langs en bespreken we welke ondersteuning u nodig hebt. Samen bepalen we hoeveel tijd Doel(E)gericht kan besteden aan de ondersteuning en maken we een prijsafspraak. Op het afgesproken moment start ik met de opdracht die zowel op mijn eigen kantoor als op uw locatie kan worden uitgevoerd.

 

 

 

 

Welcome
Welcome
image1 image2 image3 image4

Resultaatgericht

Snel en efficiënt

Niet plaatsgebonden

Teamspeler

Welcome
themed object
...op de site van Doel(E)gericht
get in touch
back to top

This is advertising space for google ads, affiliate links or anything else you can think of

... this space will grow as you add more information ...